Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγαπημένο κόκκινο σε χείλη και νύχια..!

Το κόκκινο χρώμα στα νύχια και στα χείλη βρίσκεται πάντα στις πρώτες επιλογές κάθε γυναίκας. Κάποιες από εμάς δεν το αλλάζουν με τίποτα και κάποιες άλλες που στην καθημερινότητα τους είναι πιο απλές, το προτιμούν σε ειδικές περιστάσεις. Όλες όμως το αγαπάμε! Οι γυναίκες που λένε πως δεν το αγαπούν είναι εκείνες που δεν έχουν βρει ακόμα την απόχρωση που τους ταιριάζει! Επίσης, είναι το χρώμα που λατρεύουν οι περισσότεροι άνδρες να βλέπουν πάνω μας γιατί αποπνέει ερωτισμό και θυληκότητα. Το κόκκινο μπορεί να φορεθεί τόσο σε επίσημες εξόδους, όσο και σε καθημερινές ασχολίες, όπως η δουλειά. Η δική μου άποψη είναι πως πάντα πρέπει να προσέχουμε το ντύσιμο με το οποίο το συνδυάζουμε. Μία λάθος επιλογή στο ντύσιμο μπορεί να μας κάνει να χάσουμε την κομψότητα που θα θέλαμε να επιτύχουμε.


    
 

Εγώ το συνδιάζω πάντα με ρούχα σε ήπιους τόνους ή total black και δεν ξεχνώ ποτέ το κραγιόν να είναι στην ίδια απόχρωση!
Το βερνίκι νυχιών που χρησιμοποίησα είναι το 554 Carmin Parisien της L'OREAL και το κραγιόν  είναι το MAC Red από την σειρά Satin της MAC.

Φιλιά!
Μαίρη





Σχόλια